Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Roland van der Giessen kan er geen genoeg van krijgen…

Brasserie Park
ALV artikelbanner

interview167x60Roland van der Giessen is één van de drijvende krachten (en tevens eigenaar) achter Creativ Eventz, een eventburo dat het vizier heeft gericht op het bedrijfsleven, scholen, sportteams en de particulier. Tripjes in binnenland, maar ook over de landsgrenzen worden aan de lopende band georganiseerd. Aan het einde van het seizoen zal Creativ Eventz als partner van leidenamateurvoetbal.nl een weekendje weg beschikbaar stellen voor de Club van het Jaar, gekozen op basis van een aantal facetten door de redactie van deze website. Het leek ons gepast, via een interview,  om Van der Giessen aan het woord te laten over het veelzijdige eventburo.

 

Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Het is zwaar weer en bedrijven hebben het doorgaans lastig. Heeft Creativ Eventz ook te lijden onder de crisis?

 

,,Dat kan ik eigenlijk niet zeggen, nee. Afgelopen jaar hadden we een omzetstijging van boven de veertig procent, waarmee we ons uiteraard gelukkig prijzen. Drie jaar geleden hadden we het wel heel moeilijk en besloten we een deel van de BV af te laten sterven. Daarna zijn we weer in de lift naar boven terecht gekomen. We zijn ook zonder meer in ons product blijven geloven en in onze verkooptechniek. Ten aanzien van andere eventburo’s kunnen wij ons nog steeds onderscheiden, niet in de laatste plaats doordat wij aangesloten zijn bij het garantiefonds GGTO (garantiefonds gespecialiseerde touroperators). Ook in 2013 willen we verder groeien en we blijven timmeren aan de weg.”

 

Hoe lang zijn jullie onderweg met Creativ Eventz?

 

,,Onder deze naam vanaf 2011, maar we zijn al gestart in 1989. Vanaf de start hebben wij ons steeds verdere ontwikkeld, takken van sport erbij betrokken waardoor het aanbod van programma’s groot is geworden en zijn we een specialist geworden op het aanbieden van betaalbare, maar nuttige trainingskampen en andere events. We doen dit met drie man, maar vanaf april tot oktober worden wij gesteund door mensen van het CIOS vanwege de topdrukte in die maanden.”

 

Op welke gebieden richt het eventburo zich?

 

,,In principe op heel Nederland. Enkel zijn we nog niet overal even bekend, maar de olievlek breidt zich wel heel snel uit. De meeste clubs die met ons in zee gaan komen uit Den Haag e.o., het Westland, Rotterdam en Brabant. Soms komt er belangstelling uit onverwachte hoek, maar wij heten iedereen van harte welkom. Natuurlijk geldt wel vol= vol, maar gezien mijn eerdere opmerking over onze groei mag duidelijk zijn dat we aan naamsbekendheid winnen. Recent hebben we uitjes mogen organiseren voor clubs als Westlandia, Oranjeplein/ Postduiven, Excelsior’20, Be Fair en TOGR. Dat zijn zeg maar de clubs uit de regio geweest.”

 

Op jullie site, http://www.creativ-eventz.nl/, is terug te vinden welke locaties er worden aangeboden. Zijn dit altijd vaste stekken?

 

,,Een aantal wel en die bevallen ook uitstekend. Voor ons en de clubs. Dit geldt voor zowel Nederland als daarbuiten. Weldra kunnen we er weer een toplocatie aan toevoegen voor het winterprogramma in 2014. Dat zal namelijk Torremolinos worden. Er zijn ook fraaie complexen bij, waarbij je echter niets kunt doen als het minder of slecht weer is. Dan gaan we daar niet voor, want clubs zitten er niet op te wachten om enkel te betalen voor elders luieren. Zelf ben ik ongeveer 100 dagen per jaar mee op pad, zodat ik weet of alles nog naar wens is. Ter plekke kan ik dan zelf handelen en zo bouw ik dus ook aan de contacten met de clubs. Of dat niet te zwaar is om zo vaak van huis te zijn? Op het moment dat daar sprake van is, stop ik er subiet mee. Het is juist prachtig om dit werk te kunnen en mogen doen. Ik kan er niet genoeg van krijgen.”

 

Hoe trachten jullie onderscheidend te zijn?

 

,,Naast het genoemde garantiefonds waarbij wij zijn aangesloten en anderen niet, overigens is dat feitelijk ook wettelijk verboden om dat niet te zijn, staat voor CreativEventz het contact hoog in het vaandel. Wij zijn mensen van face-to-face contacten. Dat is sneller, makkelijker en beter voor de onderlinge band. Ook willen wij na een trainingskamp of ander uitje altijd tijd inruimen voor de nazorg. Was alles naar wens, zijn er verbeterpunten, kunnen we meer doen in de toekomst en dat soort vraagstellingen. Bij ons is ‘balans’ ook een sleutelwoord. Er moet evenwicht zijn tussen de prijs en het product. Sinds enige tijd is John Carlier, geen onbekende in de voetbalwereld,  onze Ambassadeur en hij schreef al eerder dat ons buro ‘de Messi is onder de organisatieburo’s’. Dat zijn de complimenten die hout snijden en waarvoor wij graag onze nek uit steken om te verbeteren wat er te verbeteren valt.”

 

Informatie Trainingskampen CreativEventz:

 

In Spanje zitten wij aan de Costa Brava . In het eerste weekend van januari wordt hier de Calella Cup gehouden voor voetbalteams, met aantrekkelijke prijzen. Daarnaast zitten we in Spanje in Torremolinos en Benalmadena allebei in de buurt van Malaga. In Portugal zitten wij u in Lissabon waar wij u o.a. de Benfica en Sporting Lissabon Academy kunnen aanbieden, maar ook de mooie Algarve is een mogelijkheid. Wilt u toch nog verder dan hebben wij op aanvraag ook mogelijkheden voor u op de Canarische eilanden. Indien u minder budget heeft of gewoon dicht in de buurt wilt blijven hebben wij ook een aantal mooie mogelijkheden in Nederland voor u. Een en ander uiteraard met het oog op de voorbereiding op een nieuw seizoen en/of de winterstop.

Op de website is ook al het nieuws te vinden over schoolreizen, citytrips, wintersport, de steun aan goede doelen en nog veel meer!!!

 

Interesse voor een uitje met uw club???

CreatiV EventZ BV, Touwbaan 45, 2953 HA Alblasserdam 

Info@creativ-eventz.nl of administratie@creativ-eventz.nl

06-55748095 of 06-10924928 

 

OWN artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten