Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jeugdvoetbalopleiding: Geslaagde thema-avond bij FC Rijnvogels

Mooi artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

jeugdvoetbalopleiding 150Onlangs was er voor alle jeugdtrainers en jeugdleiders  een boeiende
thema-avond bij FC Rijnvogels. Deze avond stond in het teken van de jeugdopleiding van FC Rijnvogels.  Om dit gestructureerd te laten plaatsvinden werkt de vereniging nauw samen met Jeugdvoetbalopleiding.nl. Opvallend positief was de grote betrokkenheid en het enthousiasme bij  de trainers en leiders. Rijnvogels kiest voor club specifieke scholing van de jeugdvoetbalopleiding om de jeugdopleiding (verder) te optimaliseren.

Op de mooie accommodatie werden aan de hand van een workshop en daarna een nabespreking en een interactieve intervisie alle aspecten van het coachen van jeugdspelers besproken. Ook het beleid van de jeugd en de verbeterpunten kwamen aan bod. De stichting jeugdvoetbalopleiding.nl is landelijk actief bij een toenemend aantal verenigingen in heel Nederland en gaat daarbij volledig
uit van de specifieke wensen en mogelijkheden van de vereniging. Doordat de jeugdopleiding ( nog) verder kan optimaliseren neemt de motivatie en betrokkenheid van het jeugdkader sterk toe.

Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Verenigingen die meer willen weten over de diverse scholingsmogelijkheden kunnen contact opnemen via: info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Met sportieve groet,
Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

OWN artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten