Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorjaarscursussen Voetbalcollege Leiden succesvol afgerond met examen

Brasserie VIS artikelbanner
ALV artikelbanner

voetbalcollege leidenNa 14 succesvolle en leerzame techniektrainingen werd er op vrijdag 10 mei en zondag 2 juni door vele cursisten weer examen gedaan. Veel spelers hadden al weken naar deze examentraining uitgekeken. Gedurende de gehele cursus wordt er naar de zogenoemde examentraining toegewerkt. Tijdens deze training dienen de spelers de gevraagde technieken te demonstreren. Hierbij wordt een greep genomen uit de aangeleerde technieken van de betreffende cursus.

 

Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

De examentraining zorgt altijd voor veel enthousiasme bij de spelers. Het leuke ervan is dat veel spelers bij zo’n training boven zichzelf weten uit te stijgen. Nadat de spelers zich in het zweet hebben gewerkt, volgt aansluitend de diploma-uitreiking. Uit handen van de trainers ontvangen de spelers hun welverdiende diploma voor de gevolgde cursus. Aansluitend hierop krijgen ze een medaille omgehangen of een standaard uitgereikt.

Voetbalcollege juni 2013 resultaatOok dit keer was het enthousiasme bij spelers en ouders weer uitermate groot. Verder werd er bij elke groep nog een prijs uitgereikt voor de spelers met het beste “chocoladebeen”. Op vrijdag waren Sam Roelen en Ahmed Gumus de gelukkigen. Op zondag gingen Johan Koolmoes, Björn van Stigt en Jan de Heer met deze zeer gewilde prijs aan de haal. De prijzen voor de “BESTE AKKA” gingen deze cursus naar Lotfi Boudra en Jort Lapidaire. Als afsluiting werd er een groepsfoto gemaakt, waarna alle spelers tevreden  huiswaarts keerden.

 

Op vrijdag 6 september en zondag 8 september starten onze najaarscursussen weer! Voor informatie en inschrijven, zie onze website: www.voetbalcollege.nl

Brasserie meelfabriek
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten