Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Kampioenen 2011-2012 (deel 1)

Duke of Oz artikel
Rurh gold artikelbanner

De eerste kampioenen van dit seizoen zijn al bekend. Vanaf de jongste jeugd tot al een eerste elftal (Ter Leede), van de dames tot de lagere senioren. De komende weken zal de champagne her en der rijkelijk vloeien, wordt de strontkar uit de schuur gereden en zal het ‘campione, campione’ klinken over de velden.

Onze redactie zal al die kampioenen op een rij gaan zetten en een en ander zal begin volgend seizoen worden gepubliceerd. Voor nu heeft onze redactie de nodige tijd gestoken om alle kampioenen van het seizoen 2011/2012 in kaart te brengen. Het gaat om een overzicht van de F-jeugd tot de veteranen, van de dames tot de lagere seniorenteams en alles daartussen. In deel 2 is de ranglijst zichtbaar. Waar werden de meeste titels gevierd? Eerst het complete overzicht.

Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Dit overzicht is opgedeeld in de eerste elftallen tot en met de D, vervolgens een lijst van de E en de F en als laatste een lijst met de senioren, veteranen en de dames.

Van het eerste elftal tot en met de D

{module ID=[608]}

Van de E en de F

{module ID=[609]}

De senioren, dames en de veteranen

{module ID=[610]}

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten