Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

De toppers van de week…(2 en 3 november)

Rurh gold artikelbanner
Mooi artikelbanner

spelersklassement 2013 2014Op ons Facebook wordt woensdag al het Elftal van de Week gepubliceerd. Deze zal elke vrijdag op deze website worden geplaatst. In dat weekelftal worden alle klassen bij elkaar gevoegd en daar wordt een keuze uit gemaakt. Los daarvan volgt er ook elke week een team van de beste elf spelers in drie categorieën. De nieuwe publicatie daarvan is nu aan de orde. Het zijn de beste spelers van het weekend van 2 en 3 november. Voor alle duidelijkheid: trainers, leiders en andere deskundigen dragen de cijfers aan. Van daaruit worden keuzes gemaakt.

 

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Hoofdklasse en eerste klasse

Peter Messemaker (FC Rijnvogels), Machiel van Maarseveen (ARC), Nick van Bemmel (RCL), Danny Maaskant (GHC), Joey Zandbergen (FC Rijnvogels), Youri Looyesteijn (ARC), Tom van Ruiten (SJC), Pepijn Kooij (Alphense Boys), Tahir Akhamrane (UVS), Mikey Parami (UVS), Nick Scheurwater (RCL).

 

Tweede en derde klasse

Sander Goudriaan (Kagia), Erik van Zeil (ROAC), Martijn Droog (Stompwijk’92), Jelle Korbee (Meerburg), Rowin Peet (DoCoS), Floris Hupkes (ROAC), Peter du Prie (Lugdunum), Randy Verwoerd (TAVV), Enrico Geus (Stompwijk’92), Lars van Bommel (Valken’68), Mauro Wesselman (DOSR).

 

Vierde klasse

Mario van der Pluym (FC Rijnland), Martijn Straver (SVOW), Dave de Wit (Woubrugge), Jan de Groot (FC Boshuizen,za), Kenneth Maaskant (UVS,za), Sam Huigsloot (DOSR,za), Vladimir Stikic (DoCoS,zo), Ronald Ubink (Altior), Fenno Blikman (FC Boshuizen), Ruud van der Star (Woubrugge), Evert van Rest (UVS,za).

 

Bijna alle clubs stuurden de punten netjes door. Enkel het ruim winnende Alphia liet de punten voor wat het was. Van de zaterdagtak van Roodenburg kwamen ook geen punten, maar dat had te maken met het belabberde spel volgens de kenners van de club. Enkele clubs kwamen door afgelasting niet aan het woord (VV Leiden, Hazerswoudse Boys, FC Boshuizen zondag, GOL Sport, UDO) en van die clubs komen er dus t.z.t. nog punten uitrollen. Een en ander bracht de nodige positiewisselingen teweeg op de ranglijsten. Vrijdag dus voor een ieder te bezichtigen op deze website.

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten