Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Spelersklassement 2013-2014

Vergulde vos artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

spelersklassement 2013 2014 Iedere vrijdag zal hier de nieuwe stand van het speler van het jaar klassement te vinden zijn. Trainers mogen na iedere wedstrijd 6 punten verdelen aan de spelers. Leidenamateurvoetbal verzamelt de punten en publiceert deze. Aan het einde van het seizoen zullen de winnaars gehuldigd worden.

Het spelersklassement is opgedeeld in drie poules. De hoofd en eerste klasse vormen 1 poule. De tweede en de derde klasse maken samen de tweede poule en de vierde klasse vormt de laatste poul. Het elftal van de week wordt vervolgens wel los van de klassen samengesteld. Dus 1 elftal van de week metde meest opvallende, beste of bijzondere spelers van die week. Een volledige uitleg van de regels vind je in dit artikel.

Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

{moduleid [676]}

 

{moduleid [677]}

 

{moduleid [678]}

 

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten