Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Coming-up…24-31 december 2013

Brasserie Park
Vergulde vos artikelbanner

Zoals onder het kopje FAQ vermeld staat, zal onze redactie tussen 1 en 12 januari even het gas los laten. Bij breaking news zal onze redactie zich wel melden, maar er wordt met name tijd ingeruimd om ons voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

 

Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

 

Voor die tijd zal onze redactie onder meer de volgende items delen: Up-date Jeugdvoetbal E-Jeugd, Ranglijst Jeugdvoetbal in Leiden en de Bollenstreek, Pleisters, Ranking the Stars (overzicht prestaties standaardteams in 2013), update trainersoverzicht en als uitsmijter onze eerste Special waarin een regioclub de volle aandacht krijgt in beeld!! Ongetwijfeld komt er nog meer voorbij dus…het advies is om de website te blijven volgen. De website blijft uiteraard ook tijdens de Kerst in de lucht, enkel zal de redactie twee dagen geen content leveren. Maar verslagen, rubrieken, statistieken terugkijken etc. dat mag altijd!

Rebel Horeca artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten