Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

DVV Delft houdt voor competitiestart toernooibeurs

Brasserie VIS artikelbanner
Catsanddogs artikel

De voorbereidingen voor een nieuw voetbaljaar zijn al weer in volle gang. Een onderdeel daarvan is het organiseren van een jeugdtoernooi. Het invullen van de toernooien is een flinke klus, weet ook Alex Pronk van Haaglandenvoetbal, dat al 17e jaargang organiseert.

 ,,De bedoeling van deze beurs is om naast het leggen van contacten de mogelijkheid te bieden om uit- en thuistoernooien te regelen voor alle jeugdelftallen. En om dat een stuk gemakkelijker te maken houdt de voetbalvereniging DVV Delft met samenwerking met Alex Pronk in Delft op maandag 9 september een toernooibeurs”, Op deze avond kan elke toernooiorganisator met collega-verenigingen afspraken maken.”

Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner

 

De toernooibeurs start om 20.00 uur en eindigt om 24.00 uur. Aanmelden kan via het e-mailadres: toernooien@dvvdelft.nl om op maandag 9 september een goede start te maken met de diverse toernooien.

Brasserie meelfabriek
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten