Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Een website speciaal voor scheidsrechters

Vergulde vos artikelbanner
Brasserie Park

Een scheidsrechter heeft het niet altijd even gemakkelijk in het veld. Een veel gehoorde uitspraak is dat je het in principe nooit goed doet. Vooral als beginnende scheidsrechter is dit best nog wel eens lastig. In de praktijk de regels goed toepassen is lastiger dan men denkt. Mede hierdoor is de website www.scheidsrechters.eu in het leven geroepen!

Op deze website zijn tips te vinden voor (beginnende) arbiters en ook spelregeltoetsen met echte KNVB spelregelvragen. Hoe goed is jouw spelregelkennis? Niet alleen voor scheidsrechters natuurlijk relevant maar ook voor voetballers. Probeer maar eens één van de spelregeltoetsen en kijk hoeveel jij van de spelregels weet! Hiernaast vindt je op de website ook informatie over hoe je scheidsrechter kunt worden en wat hierbij komt kijken.

Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Niels Dekker

REM artikelbanner
Johlex bouw artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten