Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Eerste aanwinst voor Rijnvogels, Sebrechts blijft bij UVS

Brasserie VIS artikelbanner
Mooi artikelbanner

De voorbije weken werd er veel duidelijk over het al dan niet aanblijven van trainers bij hun clubs. Deze website berichtte daar al diverse keren over. Ondertussen worden ook de contouren van de spelersgroep voor volgend seizoen enigszins zichtbaar. Ook dat zal onze redactie volgen. Eersteklasser FC Rijnvogels zal hoogstwaarschijnlijk grotendeels onveranderd blijven qua samenstelling, maar heeft wel beet met Timo Schaap. De aanvaller komt nu nog uit voor topklasser Katwijk, waar hij echter ook in zijn vierde seizoen niet op een basisplaats hoeft te rekenen in de hoofdmacht. Schaap is 22 jaar en verruilt dus De Krom voor De Kooltuin.

 

Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Bij UVS was er al een glimlach vanwege het feit dat vormgever Jochie Sebrechts zijn handtekening zette onder een langer verblijf bij de zondageersteklasser. Ook doelman Niels van den Burg heeft het naar zijn zin en ook hij zal de blauwwitten trouw blijven. Bij veel clubs zijn er momenteel gesprekken gaande en onze redactie zal een en ander blijvend volgen. Heeft u tips of concreet nieuws: mail ons gerust via redactie@leidenamateurvoetbal.nl

OWN artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten