Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Gratis techniek-clinic voor de jeugd bij Meerburg in Zoeterwoude

Catsanddogs artikel
Mooi artikelbanner

jeugdvoetbalopleiding 150Op vrijdag 30 augustus vindt er bij Meerburg – onder leiding van Jeugdvoetbalopleiding – een GRATIS kennismakingsclinic plaats. Een veelzijdige en aansprekende clinic om je helemaal uit te leven met de
bal. Tijd: 18.00 uur – 19.00 uur! Ben je in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar, dan ben je van harte welkom om aan deze clinic mee te doen. Zorg dat je vrijdag 30 augustus iets voor 18.00 uur bij Meerburg bent!

Veensche-Boys-grim3-bis resultaatEen paar weken later, op vrijdag 20 september, begint een specifieke  cursus techniektraining voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Deze techniektraining wordt opnieuw georganiseerd door  Jeugdvoetbalopleiding.nl., in samenwerking met vv Meerburg.Dit omdat Meerburg veel waarde hecht aan technische vaardigheid van zijn spelers.

Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Deze techniektraining bestaat uit 10 lessen en duurt van vrijdag 20 september t/m vrijdag 6 december 2013. De trainingen zullen worden verzorgd door professionele techniektrainers. Je krijgt alle vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een  intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.
De  techniektraining zal plaatsvinden op de locatie van vv Meerburg en is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden, jongens en meisjes.

Via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl zie je meer over de visie
en werkwijze. Voor nadere informatie op aanmelden voor de cursus techniektraining:
mail naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Met sportieve groet,
Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Gerard Bol artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten