Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Heerlijke avond voor prijswinnaar bij ADO Den Haag

Duke of Oz artikel
Rurh gold artikelbanner

Vanwege een samenwerkingsverband met ADO Den Haag is er op deze website elke maand een interview te lezen met een regiogenoot die in het verleden uitkwam voor de Ooievaars. Binnenkort zal de volgende ex-speler aan het woord zijn. Tevens stelt onze redactie tickets beschikbaar voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag. Soms vanwege een gewonnen prijs door een speler, een andere keer kunnen er tickets worden verdiend met een prijsvraag.

 

Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Chiel ADO-FC Twente resultaatOp de laatste prijsvraag kreeg onze redactie behoorlijk wat inzendingen binnen. Uiteindelijk werd Chiel Hillebrand uit Oud-Ade de winnaar en hij mocht zodoende getuige zijn van de gewonnen tweestrijd met FC Twente. In het Kyocera-stadion werd het 3-2, mede door een late en zeer fraaie treffer van Mike van Duinen. Het was een geweldig slot van een enerverende pot voetbal. Hillebrand verkoos zijn vriendin als metgezel en het tweetal beleefde een prima avond, de foto is veelzeggend. De winnaar: ,,Ik was aangenaam verrast dat ik de prijs won. Tja, en als je ADO dan ziet winnen tegen de koploper en je proeft het sfeertje dan denk ik bij mezelf…de volgende keer ding ik weer mee naar gratis tickets. Ik dank de redactie van Leidenamateurvoetbal.nl voor de leuke geste. Ik volg de website op de voet. Er staat ontzettend veel informatie op over het regionale voetbal en ik vind het persoonlijk een prima initiatief. Kom maar op met de volgende prijsvraag, zou ik zeggen.”

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten