Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Huig Hoek (FC Rijnvogels) bij RTV Katwijk Sport TV

ALV artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

RTV KatwijkRechtdoor naar de titel in de eerste klasse B. De snelste weg. FC Rijnvogels ligt op koers om in haar jubileumjaar (10-jarig bestaan) de stap naar de hoofdklasse zetten. De eerste periodetitel is binnen en er is een gaatje geslagen richting de achtervolgers. Maandagavond vanaf 20:50 uur besteedt RTV Katwijk Sport TV uitgebreid aandacht aan de ongekend sterke seizoenstart van de Kooltuinbewoners. Niemand die er meer aan twijfelt dat het dit seizoen wèl gaat lukken.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Presentator Jaap Kloos ontvangt assistent-trainer Huig Hoek en sportjournalist, tevens eindredacteur van de populaire website www.leidenamateurvoetbal.nl, Hennie Kanbier. Mis het niet, ruim een halfuur voetbalpraat. Luchtig, soms ook scherp en met een vleugje humor.

 

De TV-uitzending is te zien na RTV Magazine via het tv-kanaal van RTV Katwijk (tv-kanaal 45 en Ziggo digitale tv-kanaal 41). Herhaling van deze voetbaluitzending vindt plaats op maandagavond rond 23.15 uur en dinsdag t/m zaterdag rond 00.15 uur, 20.45 uur en 23.15 uur (telkens na RTV Magazine).

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten