Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jeugdvoetbalopleiding schoolt jeugdtrainers FC Rijnvogels (advertentie)

Mooi artikelbanner
Rumling bouw artikel

jeugdvoetbalopleiding 150FC Rijnvogels hecht veel waarde aan een optimale jeugdopleiding voor al haar jeugdspelers en heeft daarom gekozen voor een gericht opleidingsprogramma voor de jeugdtrainers. Het niveau van een goede jeugdopleiding is immers afhankelijk van het niveau van de jeugdtrainers. FC Rijnvogels heeft gekozen voor een clubspecifieke aanpak afgestemd op de wensen en behoeften van de vereniging. Kortom maatwerk!

 

Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis

De stichting Jeugdvoetbalopleiding heeft in nauw overleg met de technische commissie
een scholingsprogramma samengesteld om op een interactieve en praktijkgerichte wijze
de jeugdopleiding van FC Rijnvogels ( verder) te optimaliseren. Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Via de site www.jeugdvoetbalopleiding.nl is meer te zien over de visie en werkwijze.

 

Binnenkort start deze scholing op het eigen FC Rijnvogels- complex met daarbij alleen maar FC Rijnvogels- trainers en FC Rijnvogels spelers om zodoende tot een maximaal FC Rijnvogels leerklimaat te komen. Omdat de aanpak van Jeugdvoetbalopleiding vorig seizoen goed is bevallen, was de vraag om een vervolgprogramma nadrukkelijk aanwezig.

 

Verenigingen die vrijblijvend nadere informatie wensen over de diverse mogelijkheden om de jeugdtrainers te scholen kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl

 

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten