Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Kees van Tongeren en Martin de Wekker: klasse apart bij de 71-punten quiz

Duke of Oz artikel
Rurh gold artikelbanner

Afgelopen maandag publiceerde onze redactie alle antwoorden op de Kerst en Oud& Nieuw Quiz. De deelnemers konden maximaal 71 punten in de wacht slepen, maar dat lukte niemand. Geen schande, want de vragen waren dit keer vrij pittig (maar niet ondoenlijk). Uiteindelijk waren er twee grote winnaars.

 

Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner

De nummer twee van vorig jaar, Martin de Wekker uit Hazerswoude-Rijndijk, eindigde dit keer als tweede. De nieuwe quizkoning werd dit keer Kees van Tongeren, bepaald geen onbekende in de Leidse voetbalwereld en momenteel werkzaam als assistent-trainer bij GHC. Onze redactie feliciteert Martin en Kees met de puike prestatie. Net als andere prijswinnaars, die wel ver achterbleven bij dit tweetal, zullen zij nog een prijs toegekend krijgen. Dit tweetal zal in het zonnetje worden gezet tijdens ons tweede gala. Onze redactie dankt alle deelnemers die de moeite namen om zich te buigen over onze quiz tijdens de feestdagn. Er loopt overigens nog een quiz, maar daarvan is de uitslag pas in mei bekend. T.z.t. meer informatie over de kanjers van die regionale voetbalquiz.

Rebel Horeca artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten