Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Laurens Mouter terug naar Teylingen

Mooi artikelbanner
Rumling bouw artikel

Al eerder was bekend dat Laurens Mouter SJC zou verlaten aan het einde van het seizoen en dat Kees Zethof zijn opvolger zal worden in Noordwijk. Mouter, zo is inmiddels bekend, gaat in zee met Teylingen. In Sassenheim was de trainer van de huidige nummer twee in 1B (zo) eerder oefenmeester en werd onder meer kampioen in de vierde klasse in het seizoen 2004/2005.

 

Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

 

Mouter was eerder onder meer werkzaam als hoofdcoach bij Katwijk, Oegstgeest en UVS. Teylingen heeft het dit seizoen heel lastig in de tweede klasse en bezet halverwege de laatste plaats. Loek Hendriks heeft een contract voor onbepaalde tijd bij ROAC, maar tussen beide partijen vond wel een evaluatie plaats. Daaruit kwam voort dat Hendriks en ROAC een gelukkig huwelijk hebben. Hendriks blijft dus aan bij de huidige nummer zes in 2C (zo). Nog een blijver: Marco van Rijn gaat na dit seizoen door bij zondageersteklasser Alphense Boys. Binnenkort weer een update van de stand van zaken bij onze regionale clubs.

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten