Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Loting districtsbeker West 2

Catsanddogs artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

Afgelopen week stonden er nog wedstrijden open in de tussenronde, maar deze werden door de gesteldheid van de velden afgelast. Derhalve schuiven de ontmoetingen Capelle- Nieuwenhoorn, Olympia-HBS, SC Feyenoord-DONK en Voorschoten’97 (zo)- VVSB door naar 29 januari. Ondertussen werd er al geloot voor de achtste finales (speeldatum 26 februari). Mocht Voorschoten’97 voor een daverende verrassing kunnen zorgen door de topklasser uit Noordwijkerhout te vloeren dan zal zondageersteklasser VOC de volgende tegenstander worden.

 

Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

De gehele loting voor de genoemde datum in februari ziet er als volgt uit: Barendrecht- SHO, Katwijk– Zwaluwen, RVVH- Alexandria’66, Smitshoek- Quick Boys, Westlandia- Scheveningen, Olympia/ HBS- Capelle- Nieuwenhoorn, Ter Leede– SC Feyenoord/DONK, Voorschoten’97/ VVSB– VOC.

Rebel Horeca artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten