Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Nederlagen Voorschoten’97, UVS, RCL, Boshuizen en SJC, winst voor GHC

Vergulde vos artikelbanner
Mooi artikelbanner

De clubs uit de hoofdklasse en eerste klasse kwamen nog niet in actie in het bekertoernooi, maar trokken toch de kicks aan voor vriendschappelijke wedstrijden. GHC won het Leidse onderonsje van UVS met 1-2. Jesper Neuteboom opende de score. Op aangeven van Elroy Lammers trok Martijn van Leeuwen de score in balans en dezelfde ex-Lugdunummer stelde Jeffrey Rutten in staat om de winnende goal af te drukken. UVS is tot dusverre qua resultaat nog weinig succesvol, bij GHC is er een stijgende lijn waarneembaar.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Voorschoten’97 verloor van de Kon. HFC met 2-0. Die ploeg speelde j.l. zaterdag bij FC Rijnvogels en deelde daar de punten (1-1). Het Noordwijkse SJC kwam ook binnen de lijnen en verloor van het Goudse Jodan Boys met 2-0. RCL verloor ook, maar keek hoofdzakelijk terug op een zeer verdienstelijk optreden bij RKAVV (2-1). Nick Scheurwater scoorde vanaf elfmeter voor de Leiderdorpers. De kersverse hoofdklasser FC Boshuizen kon het niet bolwerken tegen het naar de eerste klasse teruggeplaatste Alphense Boys (7-2). Halverwege keek de Leidse ploeg al tegen een 6-0 (!) achterstand aan.

Van Marwijk artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten