Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Oefenwedstrijden 5 en 6 januari 2013

Brasserie Park
Catsanddogs artikel

Bij onze redactie kwamen enkele uitslagen binnen van gespeelde oefenwedstrijden in het voorbije weekend. De meest opvallende was de oorwassing die GHC te verwerken kreeg op eigen veld tegen Hercules (0-5). Voor assistent-coach Kees van Tongeren kwam de nederlaag hard aan, maar hij zag ook een voordeel van de tik, een week voor de herstart van de competitie. ,,We zijn met de neus op de feiten gedrukt en staan weer met beide beentjes op de grond. Beter nu zo’n nederlaag dan volgende week als het er weer om gaat.”

 

Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Enkele andere uitslagen van bij ons bekend zijnde gespeelde wedstrijden: Woubrugge- TAVV 0-4, Hazerswoudse Boys- Scheveningen 2 5-2, VV Leiden- FC Rijnvogels 2 2-5 (Van Dorp, B. Middelkoop scoorden namens de ploeg van Fred Filippo). Indien u nog uitslagen gedeeld wenst te hebben, stuur dan svp een mail aan redactie@leidenamateurvoetbal.nl

OWN artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten