Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Oproep voor spelers!!!!!

Vergulde vos artikelbanner
Mooi artikelbanner

Mobiel 2 resultaatOnze redactie plaatst bij deze een kort, maar zeer belangrijk bericht gericht aan alle spelers van clubs die participeren op deze voetbalwebsite. Helaas krijgt onze redactie steeds vaker te maken met spelers die in het weekend telefonisch (op hun mobiel) niet bereikbaar zijn. Na een eventueel ingesproken bericht wordt onze redactie regelmatig niet teruggebeld. Let wel; er zijn gelukkig ook veel uitzonderingen.

 

Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Onze redactie brengt dit onder de aandacht omdat wij (lees: de lezers en supporters) afhankelijk zijn van de spelers en trainers van de clubs i.v.m. feedback voor verslagen, analyses, voor-en nabeschouwingen. Van enkele spelers weten wij dat men geen telefonisch contact wenst en die spelers vallen wij ook niet lastig. Aan alle andere spelers het VRIENDELIJKE DOCH DRINGENDE VERZOEK OM MEDEWERKING TE VERLENEN. Enkel op die manier zijn wij in staat om aandacht te schenken aan de club. Mogelijke belcontacten zijn er op zaterdagavond, zondag na 11 uur of aangaande de wedstrijden van zondag na 16.30 die dag!

 

Omdat wij dit weekend geen contact konden krijgen met spelers van VV Leiden en Roodenburg (za) kwamen de geplande verslagen daardoor te vervallen en dat is jammerlijk voor de club en de supporters/lezers. Derhalve eenmalig via deze website, ook jullie trainers zijn hiervan op de hoogte maar wellicht kunnen zij het verzoek ook nog eens aanslingeren, het verzoek om ons te blijven helpen. Het kost ons anders teveel tijd en die willen we liever benutten om de website te vullen met nieuws over jouw club.

REM artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten