vrijdag, maart 29, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenProfvoetballers als gasttrainer aanwezig bij voetbalclinics (advertentie)

Profvoetballers als gasttrainer aanwezig bij voetbalclinics (advertentie)

-

FC Utrecht speler Jens Toornstra (ex ADO, TAVV en Alphense Boys), Feyenoord spelers Sven van Beek en Lucas Woudenberg en Feyenoord keeper Tim van der Linden zijn aanwezig bij de voetbalclinics van De Complete Techniek! Kom jij ook?

 

Jens Toornstra, kersvers speler van FC Utrecht, zal vrijdag 8 februari als gasttrainer aanwezig zijn op locatie DSO te Zoetermeer! Sven van Beek, speler van de A-selectie van Feyenoord en debutant tegen PSV voor de beker, zal vrijdag 8 februari als gasttrainer aanwezig zijn op locatie Jodan Boys in Gouda!

 

Lucas Woudenberg, contractspeler bij het Feyenoord van Ronald Koeman, zal zondag 10 februari als gasttrainer aanwezig zijn op locatie bvv Barendrecht!! Tim van der Linden, keeper van de A-jeugd van Feyenoord en het Nederlands Elftal onder 17, zal vrijdag 15 februari als gasttrainer aanwezig zijn op de keeperslocatie AVV Alphen.

 

Neem jij je teamgenoten, klasgenoten en vrienden mee? Alle jeugdspelers, jongens en meisjes, spelers en keepers van alle verenigingen uit de regio zijn van harte welkom! Deelname is gratis en geheel vrijblijvend!Jeugdspelers en jeugdkeepers moeten zich wel inschrijven:

https://www.decompletetechniek.nl/proeftraining

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read