Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Radiotip: Alles over start Topklasse bij RTV Katwijk

Den gapender eter artikel
Mooi artikelbanner

RTV KatwijkLiefhebbers van de topklasse worden komende vrijdagavond vanaf 19:00 uur verwend met een 2-uur durende radioshow over de start van de topklasse. Traditiegetrouw staat de sportredactie van RTV Katwijk uitgebreid stil bij de opening van het nieuwe Topklasseseizoen. Ook ditmaal zijn in het sponsorhome van huidig amateurlandskampioen Katwijk alle hoofdrolspelers van de partij. Zowel spelers als trainers schuiven aan de voetbaltafel.

 

Pennenburg Loodgieterij
Brasserie buitenhuis
Johlex bouw artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

De gasten:

19:00 uur: Kevin Winter (speler Rijnsburgse Boys), Jeffrey Jongeneelen en Danny Guyt (spelers Katwijk).

20:00 uur: Cees Bruinink (trainer Katwijk), Niek Oosterlee (Rijnsburgse Boys), Cesco Achterberg (trainer Excelsior Maassluis) en Johan de Kock (trainer Spakenburg).

Twee uur topklasse, de ideale warming up voor de seizoensopening op zaterdagmiddag. Als je alles over het nieuwe topklasse seizoen wilt weten, dan mag je deze uitzending niet missen! De radio-uitzending zal duren tot 21:00 uur. Je kunt meeluisteren via FM 106.8 (regio Leiden) of via de volgende link http://sport.rtvkatwijk.nl .

Slingerland artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten