Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

RTV Katwijk Sport kijkt vooruit naar competitiestart

Drankenhandelleiden artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Spektakel op de vrijdagavond! Voetballiefhebbers worden vanaf 19:00 uur verwend met een 2-uur durende radioshow over de start van de hoofdklasse en de lagere competities. Met vanzelfsprekend ruim aandacht voor de verrichtingen van hoofdklasser Quick Boys, FC Rijnvogels (ook prominent aanwezig op leidenamateurvoetbal.nl) en Valken ’68. De sportredactie van RTV Katwijk is er weer in geslaagd een mooi gezelschap aan tafel te krijgen. Presentator Jaap Kloos en side-kick Robbert Minkhorst, bekend als voetbalanalist en sportjournalist bij het Leidsch Dagblad, bepalen het ritme van de uitzending.

 

Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner

Logo RTV Katwijk resultaatDe volgende gasten nemen deel aan de voetbaltafel:

19:00 uur: Jaap van Duijn (speler Quick Boys), Peter Messemaker (speler FC Rijnvogels) en Marc Langeveld (speler IJsselmeervogels).

20:00 uur: Hein van Heek (trainer FC Rijnvogels), Andries Wendt (trainer Valken ’68) en Ted Verdonkschot (trainer Quick Boys).

 

Als je alles over het nieuwe voetbalseizoen seizoen wilt weten, dan mag je deze uitzending niet missen! De radio-uitzending zal duren tot 21:00 uur. Je kunt in de regio Leiden meeluisteren via FM 106.8 of via de website http://sport.rtvkatwijk.nl (kies links onderaan voor webradio).

Koetshuis de burcht artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten