Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Spectaculaire (Kung Fu) Voetvolleybal variant uit Azië komt naar Nederland! (advertentie)

Rurh gold artikelbanner
Rumling bouw artikel

Op 16 Juni 2013 zal het eerste open NK Beachtakraw worden georganiseerd op het strand van Noordwijk. Teams van 4 personen spelen op een nethoogte van 1.50 meter met een originele Thaise Sepak Takraw bal. Deze sport is in Azië net zo populair als het gewone voetbal in Europa. Nu voor het eerst in Nederland. Voetballers kunnen zich inschrijven in diverse categorieën. Er zal tevens een demonstratie gegeven worden door het nationale takrawteam van België. Doe mee met het 1e  open Nederlands Kampioenschap Beachtakraw!

 

Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Inschrijven kan vanaf nu op www.beachtakraw.com of kijk en “Like” onze facebookpagina op:Facebook.com/beachtakraw. Bij voorinschrijving  krijgen de deelnemers:

 

Vintage WK 1974 voetbalshirt voor alle deelnemers + een originele Thaise Takrawbal voor het team cadeau!!! Kijk op de website voor de spelregels en actiefilmpjes van deze sport. Inschrijven kan voor de volgende categorieën (teams bestaan uit 4 deelnemers):

 

Senioren   :          heren/dames

Jeugd A    :          jongens/meisjes

Jeugd B    :          jongens/meisjes

Jeugd C     :          jongens/meisjes

Oefenen? Bestel alvast een originele Thaise Takrawbal  op de website!

Seven gifts artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten