Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

SVOW en Johan Peper uit elkaar

Rumling bouw artikel
ALV artikelbanner

ts swovVierdeklasser SVOW heeft laten weten dat er aan het einde van het seizoen afscheid wordt genomen van Johan Peper. De Leidse oefenmeester is ruim twee jaar onderweg als trainer in Weteringbrug, waar hij enkele seizoenen terug Peter Kling tussentijds opvolgde. SVOW is lage middenmoter in 4A op zaterdag.

 

Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Peper was wel enigszins verbaasd van het door het bestuur genomen besluit. ,,Men heeft mij niet concreet uit kunnen leggen waarom er een punt achter komt te staan. Daarnaast had ik eerder al om duidelijkheid gevraagd. Die is er nu gekomen, maar dat is rijkelijk laat. Veel clubs zijn al voorzien voor volgend seizoen. Ik was zelfs al bezig met spelers voor volgend seizoen. Ik heb mijn TC 3 en wil TC 2 gaan halen. Ik had al de nodige ervaring met jeugd bij onder meer GHC en DoCoS en dit verhaal kan ik nu ook op mijn CV zetten. Er komt vast weer wat op mijn pad. Vorig seizoen hebben we maar net de nacompetitie misgelopen, dus dat was zo slecht nog niet. Zoveel is hier namelijk niet mogelijk. Ik had de intentie om verder te gaan en ik dacht de club ook. Er is dus anders besloten. Maar goed, het is niet anders.”

Gerard Bol artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten