Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Techniektraining op locatie van vv Meerburg

Brasserie VIS artikelbanner
ALV artikelbanner

jeugdvoetbalopleiding 150Jeugdvoetbalopleiding.nl organiseert opnieuw in samenwerking met vv  Meerburg vanaf september techniek-training voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Deze techniektraining bestaat uit 10 lessen  en zal starten in op vrijdag 20 september en duren tot 6 december 2013. De techniektrainingen zullen worden verzorgd door professionele techniektrainers. Je krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

ts-meerburgDe techniektraining zal plaatsvinden op de locatie van vv Meerburg en beschikbaar voor zowel leden als niet-leden. Voordelen van de Wiel Coerver methode: door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen, geen kick en rush voetbal.

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel

 

Bij deze gevarieerde oefenvormen ga je ontelbare snelle acties maken en zal jij als speler je handelingssnelheid sterk ontwikkelen. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker omdat het totale balgevoel enorm vooruit
gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Met deze trainingen wordt je gewoon in korte tijd technisch beter en daar haal je heel veel plezier uit!

Trainingsdata:

De 10 techniektrainingen worden gegeven op de volgende vrijdagen:

– 20 september
– 27 september
– 4 oktober
– 11 oktober
– 1 november
– 8 november
– 15 november
– 22 november
– 29 november
– 6 december

TRAININGSTIJDEN OP DE AANGEGEVEN 10 VRIJDAGEN:
17.30 -18.30 uur

De deelnemers worden in groepen geplaatst op basis van leeftijd en niveau. Tijdens de herfstvakantie zijn er geen trainingen gepland. De kosten voor deze techniektraining bedragen € 100 ,- voor alle 10 techniektrainingen.Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in de zelfde groep te trainen zijn mogelijk.

Inschrijven:

Je kunt je voor deze techniektraining inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Voor eventuele vragen kan men ook contact met ons opnemen.

Met sportieve groet,
Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Johlex bouw artikelbanner
Koetshuis de burcht artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten