Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Trainerscarrousel: een up-date

Catsanddogs artikel
ALV artikelbanner

Doorgaans worden de maanden december en januari door clubs benut om trainers te laten tekenen voor een langer verblijf of om duidelijk te maken dat de wegen gaan scheiden. Ook in onze regio werd her en der al duidelijk hoe het trainersplaatje er voor volgend jaar uitziet. Wellicht zijn mededelingen in deze u ontgaan en dus plaatst onze redactie even een tussenstand van de carrousel der trainers, voor zover een en ander althans bij ons bekend is.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Tot nu toe werd duidelijk dat de volgende trainers ook volgend seizoen bij dezelfde club actief zullen zijn, dit in willekeurige volgorde: Dennis Olman en Kees van Tongeren (GHC), Hein van Heek (FC Rijnvogels), Marcel de Hoogt (Voorschoten’97, za), Henry Egberts en Henk van Hof (TAVV), Jerry Ubink (Kagia), Andries Wendt (Valken’68), Patrick Heymans en Nouri Essaouio (Roodenburg, za), Rob van den Wijngaard (VV Oegstgeest), Arie van Duijn (Woubrugge), Ted van Berkel (Alphia), Mo Bougrine (Voorschoten’97, zo), Kees Zethof (Foreholte), Ben Stukart (MMO), Ronald Rosdorff (SJZ), Laurens van der Voort (FC Lisse, zo), Ron de Roode (Stompwijk), Loek Hendriks (ROAC), Hein Leliveld (DOSR), Boris van Es (avv Alphen) en Derk Schoonhoven (Bernardus).

 

De volgende trainers zullen hun club aan het einde van het seizoen verlaten: Frank Bloemheuvel (RCL), Fred Filippo (VV Leiden), Marcel Valk (Koudekerk), Kees de Roode (Kickers’69) en Peter van der Veldt (Altior).

 

VV Leiden trok inmiddels een nieuwe trainer aan en dat is Maurice Jansen. De opvolger van Valk bij Koudekerk is ook al bekend en luistert naar de naam Alex Redel (zie ook de berichtgeving op onze website).

 

Bij de andere clubs is er nog geen duidelijkheid en moeten er nog gesprekken worden gevoerd of bleef communicatie naar de buitenwereld nog achterwege. Indien een club aanvullende informatie wenst te delen dan kan dit uiteraard en wel via redactie@leidenamateurvoetbal.nl. De komende tijd zal onze redactie benutten voor verversingen. Opvallend is, zo mag al wel de conclusie luiden, dat er bijzonder weinig beweging zit bij het verloop in de derde klasse bij de regionale zondagclubs.

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten