Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Trainingskampen nieuws (advertentie)

ALV artikelbanner
Rumling bouw artikel

Creativ EventZ logoAttentie: de nieuwe vliegticketprijzen en vliegschema’s winter 2014 komen er aan. Voor de teams die nu al bezig zijn met de voorbereiding van het nieuwe seizoen en het traditionele wintertrainingskamp is hier goed nieuws. Tussen nu en half april komen de nieuwe schema’s uit van de diverse luchtvaartmaatschappijen. En de eerste tickets die verkocht worden zijn altijd het goedkoopst. Inmiddels heeft er al een aantal teams een voorinschrijving gedaan voor een wintertrainingskamp dus daar gaan we vast mee aan de slag.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Brasserie buitenhuis

Nieuwe locaties:

 

Wij hebben nieuwe locaties toegevoegd in Torremolinos-Belmadena en Estepona, alsmede in Lissabon/Portugal. Voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben wij in Nederland een aantal goede locaties van budget tot maximaal luxe.  Kijk snel op de site: www.creativ-eventz.nl/trainingskampen of maak een afspraak met ons om ook voor uw team een goedkoop en nuttig en vooral een gezellig trainingskamp te organiseren.

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten