vrijdag, april 26, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenTweede Toernooienbeurs bij SVH op 30 augustus

Tweede Toernooienbeurs bij SVH op 30 augustus

-

Zoals wij al eerder bekend maakten vindt op 30 augustus aanstaande de toernooienbeurs plaats bij SVH in Den Haag die hetHaagsamateurvoetbal.nl mag mee helpen organiseren. Het is nog vroeg dag maar inmiddels hebben zich naast SVH ook gerenommeerde clubs als Die Haghe , KMD , Naaldwijk , ODB , Wilhelmus , ’s-Gravenzande  en Quick Steps  aangemeld. Ook Creativ Events zal aanwezig zijn, aangezien onze partner een schitterend jeugdtoernooi in Spanje heeft met Pasen 2014 !

Goed om te zien dat deze clubs aanwezig zullen zijn, echter is natuurlijk het aantal deelnemers nog niet genoeg. De toernooibeurs start om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur.
Wilt u ook meedoen aan de toernooienbeurs en uw elftallen mee laten doen aan de meest fraaie jeugdtoernooien in onze regio? Stuur dan een mail naar naar info@hethaagsamateurvoetbal.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Via deze mailadressen wordt u volledig op de hoogte gebracht van al het reilen en zeilen van deze toernooienbeurs.

Fedor de Bock, Haagsamateurvoetbal.nl

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read