Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Uitslagen oefenwedstrijden 16 en 17 februari

Mooi artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Eindelijk kon er weer massaal worden gevoetbald, maar nu gebeurde dat niet. Dit keer stond er een inhaalprogramma op het menu. Dus besloten diverse clubs die vrij waren om een oefenpotje te spelen om zodoende toch in het ritme te kunnen blijven. Ongetwijfeld zal er meer gespeeld zijn en mocht dat zo zijn, geef dit dan gerust door aan onze redactie: redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Voor nu enkele uitslagen.

 

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

In een geplaatst verslag was al te lezen dat FC Rijnvogels te sterk was voor Valken’68 (6-1). Tweedeklasser Kagia was met 7-4 te sterk voor derdeklasser Be Fair. Een ware korfbaluitslag derhalve. De Lisserbroekers scoorden via Rutger Goudriaan (2), Niels Ganzevles (2), Ben van der Lans, Jeffrey Nijenhuis en Marcel Barendrecht. Hazerswoudse Boys uit 4B won bij Floreant (1-4) en zondageersteklasser UVS ging op eigen veld onderuit tegen Nieuwkoop, koploper op zondag in 2C. Alphia was te sterk voor Woubrugge (0-2). Beide clubs komen uit in de vierde klasse zaterdag.

Slingerland artikelbanner
REM artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten