zaterdag, april 20, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenVind jij dat betaald voetbal in Leiden kan? (reminder)

Vind jij dat betaald voetbal in Leiden kan? (reminder)

-

Heeft een betaald voetbal organisatie in Leiden bestaansrecht? Wat vind de gemeente? Hoe staat het bedrijfsleven hierin? Zien de amateurverenigingen dit wel zitten? En vooral: zit het Leidse voetbalpubliek hier op te wachten. Nu is de kans om hier jouw mening over te geven!

 
Jarenlang verbaas ik, Robbie Scheffer, mij erover dat Leiden geen betaald voetbal organisatie rijk is. Reden voor een onderzoek! Daarom ben ik voor mijn afstudeerscriptie onderzoek gaan doen naar de mogelijkheden voor betaald voetbal in Leiden. Een belangrijk onderdeel is het draagvlak. Daarvoor heb ik jullie hulp nodig. Via de onderstaande link kun je een enquête invullen over betaald voetbal in Leiden. Het zou mooi zijn als uiteindelijk een beeld gevormd kan worden of er mogelijkheden zijn voor betaald voetbal in Leiden.
 
Naar de enquette:
 
 
Natuurlijk zullen we op leidenamteurvoetbal als eerste met het resultaat komen als het onderzoek is afgerond. Daarnaast zullen de komende weken twee korte artikelen gepubliceerd worden over het onderzoek.
Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read