Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Wijnand Rijsdam onverwacht overleden

Rumling bouw artikel
ALV artikelbanner

De redactie van Leidenamateurvoetbal.nl heeft met leedwezen kennis genomen van het onverwacht overlijden van Wijnand Rijsdam, een zeer bekend gezicht in en op de Leidse voetbalvelden. Wijnand Rijsdam vervulde vele jaren diverse functies bij de KNVB, de toenmalige afdeling Leiden en later West II. Hij ontving daarvoor de Gouden KNVB-speld en werd benoemd tot Lid van Verdienste. Wijnand Rijsdam werd 74 jaar.

Sinds enkele jaren was hij scheidsrechtersbegeleider bij het eerste team van Rijnsburgse Boys en verzorgde de aanstelling van de arbitrale trio’s voor vriendschappelijke wedstrijden van de senioren selectieteams bij die club.

Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Het afscheid vindt plaats op dinsdag 22 oktober om 9.45 uur in crematorium Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 4, ingang Haagse Schouwweg te Leiden. Namens alle medewerkers van Leidenamateurvoetbal.nl worden de nabestaanden veel sterkte toegewenst met het verwerken van dit verlies.

 

Note redactie: Eind vorig jaar was de aimabele Rijsdam nog aan het woord op onze site:http://www.leidenamateurvoetbal.nl/index.php/uit-de-oude-doos/2510-elk-vezeltje-is-voetbal-bij-wijnand-rijsdam

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten