Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Gelijkspel FC Boshuizen: Hoofdklasse in zicht

Drankenhandelleiden artikelbanner
Brasserie Park

TS-FCBOSHUIZEN,,Het moet gaan lukken.” Nick van As zegt het wel hardop maar durft het eigenlijk niet hardop te zeggen. Toch ziet hij het zonnetje van de Hoofdklasse in de verte al schijnen. Maar dan moet Feyenoord komende zondag aan de Kade wel op een sportieve manier pootje worden gehaakt, hetgeen in Rotterdam slechts ten dele lukte.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner

Na een aantal overwinningen moest het team ‘tussentijds’  even genoegen nemen met een remise, want de geel-blauwen bleven op sportpark Varkenoord op een 2-2 gelijkspel steken. Het varkentje werd dus slechts half gewassen. In principe voldoende om in eigen huis met een minimale zege de poetsdoek er definitief over heen te halen en de poort naar de fel begeerde Hoofdklasse wijd open te gooien.

 

Ondanks dat de Rotterdammers daar niets meer te zoeken hebben omdat de zondagamateurtak  in het komende seizoen zal worden ingeruild voor de zaterdag. Desondanks bleek daar in de wedstrijd van donderdagavond weinig van. ,,Zij gingen er nog volledig voor”, weet Van As. ,,Weliswaar kwamen wij door een doelpunt van Djurandy Swedo met 0-1 voor en gingen daarmee de rust in. Maar na de rust bogen zij de stand binnen vijf minuten om in een 2-1 voorsprong. Gelukkig konden wij nog gelijk maken.”(via Faysal Bouchkachakhe, red.).

 

De mannen van trainer Mario Koswal zijn er klaar voor om het karwei af te maken. ,,Eigenlijk hadden wij achteraf bezien nog moeten winnen”, blikt Van As terug. ,,We hebben de nodige kansen gemist terwijl zij er maar hooguit twee kregen.” Die werden dan ook prompt benut. Het laatste woord is nu aan de FC. Komt komende zondag het hoge woord er uit? HOOFDKLASSER! Maandag alle aandacht voor deze aanstaande (?) unieke gebeurtenis voor de geelblauwen.

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten