Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Nieuwe voorzitter voor FC Boshuizen: Houssin Bezzai

Drankenhandelleiden artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

TS-FCBOSHUIZENOp de ledenvergadering bij FC Boshuizen van gisteravond, dinsdag 12 maart 2013, is voormalig profvoetballer Houssin Bezzai door de redelijk in aantal opgekomen leden van FC Boshuizen unaniem verkozen als de nieuwe voorzitter van de club. Bezzai heeft aangegeven er bij onze club een mooie uitdaging in te zien en er samen met de overige nieuwe bestuursleden de schouders onder te gaan zetten en er wat moois van gaan te maken. Als club zijn wij erg verguld met de komst van de huidige speler van Ter Leede.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Het bestuur van FC Boshuizen zal er als volgt uit gaan zien: Houssin Bezzai (voorzitter), Richard Laterveer (secretaris), Astrid Dreef (2e penningmeester), Shirley Verboon (ondersteunende activiteiten), Frans Stouten (algemene zaken), Frits Rijsbergen (algemene zaken), Koos Sierat (accomodatiebeheer en algemene zaken), Wilmar Slingerland (bouwzaken), Robert van der Touw (ledenadministratie) en Volkan Askan (jeugdvoorzitter).

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten