Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Duidelijkheid bij FC Rijnvogels voor de toekomst

ts rijnvogelsFC Rijnvogels is zo goed als rond met de selectie voor het seizoen 2013/2014. De Katwijkse formatie van Hein van Heek ziet vier nieuwe spelers komen en de huidige selectie blijft vrijwel intact. Van Heek gaf het bestuur aan ‘veel vertrouwen te hebben in de huidige selectie’ en zette niet in op de komst van troepen spelers.

 

Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Berend Verdoes, 22 jaar en middenvelder, komt over van topklasser Katwijk waar hij bezig is aan zijn vierde seizoen. Timo Schaap verruilt dezelfde clubs, is eveneens 22 jaar en staat te boek als aanvaller. Beide spelers konden de jump niet maken naar de hoofdmacht. Van topklasser Noordwijk komt verdediger Kevin Wijmer (21) over. Hij kwam eerder uit voor Voorschoten’97. De vierde nieuwe troef ,Yuri Guijt, laat Quick Boys achter zich en gaat spelen aan de Mientlaan. Guijt is 21 en middenvelder en bezig aan zijn derde seizoen op Nieuw-Zuid.

 

Van de huidige selectie is nog onduidelijk of routinier Stefan Schaafsma aanblijft. De van Woubrugge overgekomen Emiel Buntsma verlaat de Katwijkse club, maar van hem is nog niet duidelijk waar hij zal neerstrijken. Robbert van der Post vertrekt na 1 jaar bij de roodwitten. De club is de mening toegedaan dat de reservedoelman aan spelen moet toekomen om zich zo verder te kunnen ontwikkelen.