Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Huig Hoek blijft FC Rijnvogels trouw

Vergulde vos artikelbanner
Duke of Oz artikel

ts rijnvogelsSeizoenen lang droeg hij het blauw-wit als gewaardeerde kracht van het toenmalige KRV. Ook na de fusie is hij de club trouw gebleven. De laatste jaren als assistent van de hoofdtrainer waarvan dit seizoen samen met Marchel den Haan als één van de twee rechterhanden van Hein van Heek.

Trainersduo resultaatIn het nieuwe seizoen zal Huig Hoek de enige assistent van Hein zijn want voor Marchel, die vorig seizoen het team via de nacompetitie bijna de hoofdklasse in loodste, zit aan het einde van dit seizoen zijn taak er op. Marchel en het bestuur hebben na goed onderling overleg besloten dat er aan het begin van de volgende voetbaljaargang één kapitein en één eerste stuurman het vlaggenschip in de vaart moeten houden.

Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner

 

Die eerste stuurman is dus Huig Hoek geworden. Een vertrouwd gezicht blijft er dus op het trainingsveld en wekelijks langs de lijn.

Seven gifts artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten