Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

DoCoS zowel op zaterdag als zondag in standaardklasse

Mooi artikelbanner
ALV artikelbanner

ts-docosHet bestuur heeft besloten dat DoCoS ook volgend seizoen met een eerste elftal uit komt in de zondagcompetitie voor standaardteams. Het bestuur heeft er vertrouwen in dat DoCoS in de 4e klasse kan aantreden met een representatief team.

 

Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

De technische staf van DoCoS heeft daarom de opdracht gekregen te zoeken naar een trainer voor Zondag 1. De huidige trainer, Ton van der Bijl, heeft enkele maanden geleden aangegeven te vertrekken bij DoCoS. DoCoS Zondag 1 komt komend seizoen uit in de 4e klasse van de zondagcompetitie.

 

DoCoS Zaterdag 1 komt door de titel en de bijbehorende promotie uit in de derde klasse. DoCoS Zaterdag 1 staat ook in het komend seizoen onder leiding van trainer Joop Lankhaar. Daarnaast zal er een Zaterdag 2-selectieteam, net als dit seizoen, van start gaan. De Zondagselectie bestaat komend seizoen, net als in het huidige, uit 1 selectieteam.

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten