Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

KNVB-bestuurslid Oortman onderscheidt Ton van Zijp met de gouden KNVB-speld.

Drankenhandelleiden artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

ts-docosDe gouden KNVB-speld is een bijzondere onderscheiding die door de KNVB slechts een vijftal keer per jaar wordt uitgereikt. KNVB-bestuurder Oortman onderstreepte dat onder leiding van voorzitter Ton van Zijp DoCoS is uitgegroeid tot een van de grootste voetbalverenigingen van Leiden. Hij wees ook op andere successen, zoals de start, twee jaar geleden, van het eerste standaardelftal op zaterdag, dat recentelijk de eerste periodetitel pakte.

 

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Voorzitter Jasper van Marwijk, die vorige maand tijdens de ledenvergadering van DoCoS tot opvolger van Ton van Zijp werd benoemd, roemde ook de grote verdiensten van zijn voorganger.

 

Ton van Zijp, die actief blijft als penningmeester, sprak op een drukbezochte receptie, naast tientallen leden van DoCoS ook vertegenwoordigers van ASC, vv Leiden en VVSB, uit dat hij veel vertrouwen heeft in het nieuwe bestuur van DoCoS onder leiding van Jasper van Marwijk.

 

De nieuwe preses onderstreepte in zijn nieuwjaarstoespraak dat het bestuur de jeugdopleiding wil verbeteren, bezig is met een social mediaproject en in overleg met de gemeente streeft naar een verbetering van de kwaliteit van de voetbalvelden.

Rebel Horeca artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten