zaterdag, april 27, 2024
HomeDerde klasseDoCoSKNVB-bestuurslid Oortman onderscheidt Ton van Zijp met de gouden KNVB-speld.

KNVB-bestuurslid Oortman onderscheidt Ton van Zijp met de gouden KNVB-speld.

-

ts-docosDe gouden KNVB-speld is een bijzondere onderscheiding die door de KNVB slechts een vijftal keer per jaar wordt uitgereikt. KNVB-bestuurder Oortman onderstreepte dat onder leiding van voorzitter Ton van Zijp DoCoS is uitgegroeid tot een van de grootste voetbalverenigingen van Leiden. Hij wees ook op andere successen, zoals de start, twee jaar geleden, van het eerste standaardelftal op zaterdag, dat recentelijk de eerste periodetitel pakte.

 

Voorzitter Jasper van Marwijk, die vorige maand tijdens de ledenvergadering van DoCoS tot opvolger van Ton van Zijp werd benoemd, roemde ook de grote verdiensten van zijn voorganger.

 

Ton van Zijp, die actief blijft als penningmeester, sprak op een drukbezochte receptie, naast tientallen leden van DoCoS ook vertegenwoordigers van ASC, vv Leiden en VVSB, uit dat hij veel vertrouwen heeft in het nieuwe bestuur van DoCoS onder leiding van Jasper van Marwijk.

 

De nieuwe preses onderstreepte in zijn nieuwjaarstoespraak dat het bestuur de jeugdopleiding wil verbeteren, bezig is met een social mediaproject en in overleg met de gemeente streeft naar een verbetering van de kwaliteit van de voetbalvelden.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read