Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ook dat is UVS: het 22ste UVS G-Mixtoernooi

Catsanddogs artikel
Brasserie VIS artikelbanner

ts-uvsVolgend jaar bestaat UVS 100 jaar! De afdeling G-voetbal bestaat dan 25 jaar! Mijlpalen! Voor de 22ste keer organiseert de afdeling G-voetbal dit gezellige toernooi. Dinsdagavond 14 mei a.s. vanaf 19.00 uur zijn de poulewedstrijden. Op vrijdagavond 17 mei spelen alle teams een finalewedstrijd, eveneens vanaf 19.00 uur.

 

Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis

UVS G Team resultaatNa de grote finale om de eerste plaats volgt de prijsuitreiking en horen we welk team dit seizoen de Johan Kwestro Wisselbeker heeft gewonnen en welke speler als de meest waardevolle speler van het seizoen de Dick Kikkert Trofee mee naar huis mag nemen.

 

Dan is onze huis-DJ Akie al bezig om de boel in stemming te brengen. Het Hollandse Lied zal veel te horen zijn! Zoals vanouds zijn ook de discogangers van VTV weer onze gasten.

 

De deelnemende teams zijn Swetterhage, VTV, Leidsche Boys, FC Boshuizen, de Rooy-Rakkers en 3 mixteams van UVS. Het scheidsrechtersteam bestaat uit: Karel Groenendijk, Steef van Es Jr, Lucas Zirkzee, Bram de Bruin, Jan van Rijn en Sjors de Wit.

 

Komt u ook? Tot ziens op de Kikkerpolder! 

Seven gifts artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten