Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ton Jenner en UVS met elkaar in zee

Rumling bouw artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Ton Jenner van de voetbalacademie gaat m.i.v. het seizoen 2013-2014 de E en F jeugd van UVS trainen en opleiden. De Voetbalacademie gaat op maandag en woensdag de trainingen voor de F en E pupillen verzorgen. De speciale techniektrainingen staan onder leiding van Ton Jenner en trainers van de Voetbalacademie.

 

Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel

Ton Jenner resultaatTon Jenner was in het verleden in Nederland actief bij  ADO Den Haag ,DHC en Tonegido. Ton was in het verleden ook actief in het buitenland. Daar trainde hij bij internationale gerenommeerde clubs zoals Panathinaikos, AEK Athene, Southampton, Bayern Leverkussen en AS Trencin. Verder werkte hij samen met trainers als Tomaslave Ivic, Wiel Coerver en Foppe de Haan.

 

Ton Jenner over de aanstaande samenwerking met UVS: ,,Ik ben erg blij met deze overeenkomst. UVS werkt aan haar toekomst en dat zie je o.a. aan de samenwerking met FC Twente (UVS is official partner van FC Twente). Ik verheug me op deze samenwerking.”

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten