Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

UVS op weg naar 100 jaar!!

ALV artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

ts-uvsMaandag 2e Paasdag 1 april 2013. UVS bereikt die dag de respectabele leeftijd van 99 jaar. Prachtige banners op en rond sportpark De Kikkerpolder lopen vooruit op “UVS 100 jaar”. Volgend jaar 1 april 2014 is het zover.

 

Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

UVS 99 jaar resultaatWat ooit begon ….. “op het stukje grond waarop geen grasspriet groeide, bij het bos van Juta aan het eind van de Magdalena Moonsstraat en de Drie Octoberstraat. Jassen en petten doen dienst als doelpalen en voor een dubbeltje de man verschaffen zij zich een “bruin monster”. Uit Vriendschap Saam groeide uit tot de mooie club van nu met circa 1000 leden. In hetzelfde jubileumjaar vieren de vrouwen en de G-voetballers eveneens hun jubileumfeestje, respectievelijk 30 en 25 jaar.

 

 

In het kader van het jubileum wordt er druk gewerkt aan de voorbereidingen van diverse evenementen. Zo wordt er op vrijdag 22 november a.s. een reünie gehouden. Velen hebben de afgelopen periode het blauwwitte shirt gedragen. Op zoek naar je vroegere teammaten?

 

Aanmelden kan via UVSjubileumreunie@hotmail.nl.  Zie ook de website www.uvs-leiden.nl voor verdere informatie.

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten