donderdag, maart 28, 2024
HomeTweede klasseUVSVoetbalvereniging UVS stapt over op groene stroom

Voetbalvereniging UVS stapt over op groene stroom

-

Groene velden en nu ook groene stroom. Voetbalclub UVS uit Leiden, spelend in de eerste klasse van het zondagvoetbal, heeft gekozen voor Sepa Green uit Enschede. Nederlands nieuwste en snelst groeiende energieleverancier wekt voordelige energie op in eigen biomassacentrales.

 

UVS penningmeester en bestuurslid Matthy Overdijk en Lucas Riethoven, Senior Accountmanager bij Sepa Green, tekenden een contract. De overeenkomst behelst de levering van elektriciteit voor de komende drie jaar. Bovendien krijgt UVS een vergoeding voor ieder clublid, sponsor of Businessclub lid dat zich aanmeldt bij Sepa Green. ,,Wij houden van duurzaamheid, van een stabiele vereniging en nu hebben we een duurzaam contract gesloten. Dit straalt vertrouwen uit. Het betreft een prachtige win-winsituatie”, stelt penningmeester en bestuurslid Matthy Overdijk verheugd vast. ,,Niet alleen zijn wij verzekerd van goedkopere energie, ook pakt dit gunstig uit voor mens, maatschappij en milieu. Als voetbalclub vervullen we immers een maatschappelijke functie.”.

 

Mission statement


Sepa Green wil Nederland op een verantwoorde en transparante wijze van energie voorzien.
Dit doen wij door gebruik te maken van duurzame energieopwekking van Nederlandse productielocaties. Hierdoor sparen we niet alleen het milieu maar creëren we in ons land ook een betrouwbare groene energievoorziening. Sepa Green is volop bezig met het uitrollen van een landelijk netwerk. ,,We koppelen partijen aan elkaar, zoals nu met UVS haar leden.

 

Interesse?
Lucas Riethoven, Senior Accountmanager, Sepa Green Energy BV
M.H. Tromplaan 55, 7513 AB ENSCHEDE
Mobiel: 06 – 11358519, Website: www.sepagreen.nl
E-mailadres: l.riethoven@sepagreen.nl

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read