Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

2e editie Voorschoten’97 veiling op 8 juni 2013

Rumling bouw artikel
Mooi artikelbanner

ts-voorschotenNa het succes van de veiling van vorig jaar is besloten om van de veiling een jaarlijks terugkerend evenement te maken. De editie van dit jaar zal plaatsvinden op zaterdagavond 8 juni 2013. Op deze veiling komen meer dan 100 kavels onder de hamer. Hierbij moet gedacht worden aan dinerbonnen van restaurants, VIP arrangementen voor voetbalwedstrijden, (sport)massages, APK keuringen, een week in een vakantiehuis voor 10 personen in Tsjechië en een dagdeel meelopen met een dierenarts. Al deze kavels zijn aangeboden door sponsoren en andere betrokkenen van Voorschoten’97.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Het succes van de vorige editie zat in de samenhorigheid en het clubgevoel. Zowel tijdens het organiseren als tijdens de avond zelf hebben tientallen leden gezorgd voor dit succes. Met en voor de club. En dat willen we vasthouden. Het jaarlijks terug laten keren van dit evenement heeft natuurlijk ook een financiële component. De jeugd van Voorschoten’97 floreert op dit moment en de club wil blijven investeren in de jeugd. In de huidige economische situatie is het moeilijk om de sponsorinkomsten minimaal gelijk te houden, op deze manier zorgen we jaarlijks gezamenlijk voor een extra financiële bijdrage.

 

Voorschoten’97 wil jullie daarom allemaal uitnodigen om ook dit jaar weer je steentje bij te dragen. Komen jullie ook? Nieuwsgierig? Bekijk ons boekje of onze presentatie op Youtube! We zijn er trots op, nu nog tegen een mooie prijs veilen! Komt u ook? Komende zaterdag vanaf 20.00!

Gerard Bol artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten