Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Puzzel van Voorschoten’97 al ver gevorderd

Drankenhandelleiden artikelbanner
Rumling bouw artikel

Voorschoten’97 is druk doende met de selectie voor het volgende seizoen en is tot dusverre al verzekerd van het aanblijven van het gros van de huidige selectie. Niet minder dan tweeëntwintig spelers komen ook volgend seizoen uit voor de eersteklasser.

 

Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Jorick Heijn, Stephan van der Niet, Simon Jouby, Koos de Haas, Frank Guijt, Kasper Michel, Lars Verlaan, Danny van de Molen, Mike Siebert, Achie Blanquez, Job Eshuis, Chris Riemens, Soufian Zoulali, Jerral Blikman, Charlie Windhorst, Wouter Pen, Jim van der Krogt, Djiri Michel, Brian Verhagen, Bart Vonk, Tjerk Douna en Robin Diek zullen ook volgend seizoen hun kunsten vertonen op sportpark Adegeest. Met diverse andere spelers zijn de gesprekken gaande. Voor spits Maurice Fransen zit het erop na dit seizoen.

OWN artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten