Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Robert Toret (Voorschoten’97, zo): ,,Voetbal is veel leuker als je wint”

Duke of Oz artikel
Catsanddogs artikel

voorschoten nieuw 2013(Zondag,2C)- Ja dat is een ABC-tje, de gevoelens die Robert Toret na de simpel met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen promovendus Teylingen wel kwijt wil. Na een moeilijke seizoenstart, waarin het team van trainer Mo Bougrine zich tot de ‘kampioen van de gelijke spelen’ mocht kronen, boekte het nu de tweede zege. En dus was Toret logischerwijs opgewekt.  

 

Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

,,Nadat Teylingen vorige week met 4-2 van ROAC had gewonnen, had ik verwacht dat zij beter voor de dag zouden komen. Eigenlijk waren wij een beetje beducht voor ze. Maar het liep vandaag allemaal makkelijker dan verwacht. Van een leien dakje zelfs”, blikt de verdediger op deze eenvoudig gewonnen pot terug.

 

VS zo 19RToretAls je bij rust al met 3-0 voor staat, lonkt toch de winnende eindstreep. Voor de ronduit riante marge waren Walid Mokhtafa, Niels van den Berg en routinier Eelke van Dijken verantwoordelijk. ,,Hij is geen typische spits en daar had de tegenstander moeite mee”, zei Toret (foto) over laatstgenoemde. Nogmaals Mokhtafa en Ivo Nolet uit een strafschop voerden de score verder op. Toret sprak van een teamprestatie, maar vond Benny Hogewoning er toch iets boven uit steken.

 

Komend weekend kan Voorschoten’97 tegen het vorig seizoen gedegradeerde en nu weer onderaan bungelende RKDEO op Adegeest de derde zege op rij boeken. ,,We moeten ook deze tegenstander kunnen hebben”, blikt Toret positief vooruit.

 

Na de tweede overwinning van dit seizoen is het nog geen polonaise lopen. ,,Ook al was de sfeer na afloop natuurlijk uitstekend. Wij spelen niet slecht, maar wij hadden af en toe de pech in de slotfase”, blikt Toret terug. ,,Maar wij willen omhoog”, klinkt het vastberaden. De papieren lijken in ieder geval gunstig voor Bougrine, Toret en de zijnen.

 

Hoewel nog wat prematuur mag zelfs worden gesteld dat de geel-groenen volgende week bij winst goed mee doen in de strijd om de tweede periodetitel. Opvallend, gezien het feit dat in de eerste periode een voorlaatste positie werd ingenomen.

 

Opstelling Voorschoten’97: Quax, Toret, Van Rijn, Conradi, Adriaanse, Elligens (Schiebroek), Van den Berg, Hogewoning, Van Dijken (Van den Wijngaard), Nolet, Mokhtafa.

 

Piet van Kampen

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten