Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorschoten’97 bij uitzending VI

Rumling bouw artikel
Catsanddogs artikel

ts-voorschotenAfgelopen vrijdag bezochten tien supervrijwilligers van onze vereniging de uitzending van Voetbal International. Wie de TV die avond had afgestemd op de populaire praatshow van Johan Derksen, Rene v.d. Gijp, Wilfred Genee en Jan Boskamp, zag voortdurend Voorschotenaren door het beeld flitsen.

 

Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

VI Bezoek resultaatDe ploeg die iedere vrijdag zorgdraagt voor het prepareren van ons mooie complex was afgereisd naar Hilversum, om daar getuige te zijn van het RTL 7 programma dat twee keer per week live op TV is. Het publiek moest zich drie kwartier voor de uitzending in de studio melden, waarna een kwartier voor de ‘aftrap’ alle aanwezigen op hun plaatsen moesten gaan zitten. De uitzending vloog voorbij en was met name door de inbreng van Jan Boskamp erg humoristisch. Het is niet voor niks dat het programma vorig jaar de Gouden Televizier

-Ring won. Na afloop vertrok de Voorschotense afvaardiging tevreden huiswaarts!

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten