Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

El Idrissi (GHC) keert terug naar Ter Leede

Brasserie VIS artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

ts-ghcMarouane El Idrissi maakt de overstap weer naar Ter Leede. Dat liet de buitenspeler aan de redactie van deze site weten. El Idrissi speelde eerder al twee jaar in de hoofdmacht van de kersverse topklasser en kwam afgelopen seizoen uit voor het Leidse GHC.

 

Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

,,Ik kan niet wachten om weer bij Ter Leede te beginnen”, laat El Idrissi weten. ,,Het voelt voor mij echt als thuiskomen.” El Idrissi was vooral in zijn eerste seizoen aan De Roodemolen succesvol. Hij leverde toen de meeste assists en was tevens de doeltreffendste speler van Ter Leede.

 

marouane el idrissiDe overstap naar GHC afgelopen zomer pakte niet helemaal uit zoals gehoopt. In een openhartig interview op deze site zei El Idrissi in maart dat hij moeite had om zijn draai te vinden. ,,Ik kom vanuit de hoofdklasse en het klinkt gek, maar het lijkt daar makkelijker voetballen. Het verwachtingspatroon is hier hoog en daar loop ik niet voor weg. Toch is het onterecht om te denken dat ik hier even het klusje zou gaan klaren”, zei El Idrissi toen.

 

 

Het is aan El Idrissi om te bewijzen dat hij in een goed voetballend team beter tot zijn recht komt. De vleugelaanvaller zag tijdens zijn eenjarige afwezigheid Ter Leede als kampioen van de Hoofdklasse A promoveren naar het hoogste amateurniveau.

 

GHC heeft zich ondertussen wel versterkt met Elroy Lammers en Martijn van Leeuwen. De van UVS afkomstige Elroy Lammers is een veelzijdige aanvaller die op beide vleugels goed uit de voeten kan. In het verleden kwam Elroy o.a. uit voor de kampioen van de zaterdag-topklasse vv Katwijk en het Nederlands Amateurelftal.

 

Aanvallende middenvelder Martijn van Leeuwen, die overal zijn doelpunten weet mee te pikken, is opnieuw klaar voor een stap hogerop en speelde dit seizoen voor Lugdunum. Naast Elroy Lammers en Martijn van Leeuwen komen ook Jeffrey Loozen, Jeffrey Rutten, Imrane Taib en Koos de Haas volgend seizoen voor GHC uit.

 

Jeffrey Loozen zal volgend seizoen als keeper bij de selectie van GHC aansluiten en is afkomstig van stadsgenoot FC Boshuizen waar hij in het 1e elftal keept. Jeffrey Rutten verhuist van GDA naar GHC (en is een spits). Middenvelder Imrane Taib komt over van Rijnsburgse Boys waar hij dit seizoen in de selectie speelt. Aanvaller Koos de Haas maakt de overstap van Voorschoten ’97(zaterdag) naar GHC. 

 

Eerder was al bekend dat Richard Guffens (Noordwijk), Erik Lagas (vriendenteam) en Jeroen Peschier (RKAVV) vertrekken. Vleugelspeler Nabil Amarzagouio stopt volgend seizoen vanwege werkzaamheden.  

    

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten