Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

GHC eenvoudig naar winst in beker

Brasserie Park
Duke of Oz artikel

ts-ghcBeker Hoofdklasse/ Eerste klasse- GHC klopte in een matige wedstrijd CSW uit Wilnis, uitkomend in 1A. ,,We speelden beduidend minder dan in de laatste oefenwedstrijden tegen De Beursbengels en UVS, maar dat was voor vandaag ruimschoots voldoende”, oordeelde trainer Dennis Olman. Halverwege leidde GHC met 0-1 door een doelpunt van Jeffrey Rutten. Martijn van Leeuwen was verantwoordelijk voor de twee andere treffers.

 

Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Olman: ,,Op de een of andere manier hing er een loomheid over de spelersgroep. De omstandigheden daar waren niet optimaal en dat had zijn weerslag op de ploeg. Maar goed, de tegenstander speelde bepaald niet minder matig. Ze wilden en konden niet. Misschien leggen we de lat al te hoog, maar ik vond ons niveau dit keer niet meevallen. De overwinning was in elk geval verdiend te noemen en we winnen nu in elk geval drie potjes op rij en onderaan de streep gaat het zeker beter dan in de eerste weken van de voorbereiding. Tegen Voorschoten’97 bijvoorbeeld was het niet om aan te zien, to be honest.”

 

GHC kwam niet geheel zonder kleerscheuren van het veld. Verdediger Danny Maaskant scheurde bij een duel zijn lip open en de onfortuinlijke vaste waarde van GHC  moest een bezoek aan het ziekenhuis brengen in Woerden. Of de verdediger er weer snel bij is, moet nog worden afgewacht.

 

Olman is erg in zijn sas over de samenwerking tussen het koppel Jeffrey Rutten en Martijn van Leuwen. ,,Ze scoren makkelijk en vinden elkaar goed. Daar kunnen we nog veel plezier aan beleven. Je moet altijd maar afwachten hoe nieuwe spelers op elkaar reageren. Dus, ik heb er een goed gevoel over.”

Basisopstelling GHC: Loozen, Voorthuijzen, De Roode, Maaskant, Halvemaan, Sloos, Schouls, Van Leeuwen, Gangadin, Rutten, Lammers.

Gerard Bol artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten