Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Richard Guffens verlaat GHC en stapt over naar topklasser Noordwijk

Catsanddogs artikel
Brasserie Park

ts-ghcSpits Richard Guffens van GHC stond vorig seizoen al in de belangstelling van topklassers Katwijk en Noordwijk. De Leidenaar raakte geblesseerd en na een verkeerde diagnose moest de doelpuntenmaker van de eersteklasser alsnog geopereerd worden aan een knie en daardoor kwam hij nog niet aan spelen toe dit seizoen. Noordwijk en overigens ook het Rotterdamse Leonidas behielden concrete belangstelling en vanavond maakte Guffens bekend aan het einde van het lopende seizoen over te stappen naar de ploeg van Robbert de Ruiter.

 

Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner

GHC-RCL 14 05 11 427In een korte reactie liet Guffens (op de archieffoto tegen William van Vliet van RCL) weten het een ‘hele moeilijke beslissing’ te vinden. ,,Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad bij GHC en dat is nog steeds zo. Het heeft ook niets met deze club te maken. Eerder heb ik gekozen voor een avontuur in de US( Lees Mc Rae College, red.) en daar heb ik mezelf ontwikkeld. Dat heb ik nu ook voor ogen bij Noordwijk. Voor mij is het avontuur van doorslaggevende aard. Een andere omgeving en een nieuwe stimulans. Vanavond heb ik de spelers en trainers op de hoogte gesteld. Ik heb veel positieve reacties mogen ontvangen. Dat sterkt mij. Bij Noordwijk komt er zeker weer een prima selectie te staan en ik heb er nu al erg veel zin in. Nu moet ik fitter worden en zorgen dat ik er geheel en klaar voor ben als de voorbereiding op het seizoen begint. Maar nogmaals; om een beslissing te nemen viel mij niet mee.”

Seven gifts artikel
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten