Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Veel blijvers bij GHC met het oog op het seizoen ’13/14

Catsanddogs artikel
Rurh gold artikelbanner

artikel image GHC 3De beslissende maanden zijn aangebroken en de spanning neemt toe op de ranglijsten. Veel clubs zijn echter ook al druk bezig met de puzzel voor het seizoen 2013/2014. Zo ook GHC, de Leidse eersteklasser. De club kan tot nu toe tevreden zijn over het feit dat veel spelers honkvast zijn en ook volgend jaar de kleuren zullen verdedigen van de Groene Hart Combinatie.

 

Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner

Max Bueno de Mesquita, Tim Gonlag, Angelo van Heusden, Kevin Kuijvenhoven, Danny Maaskant, Andor Nieuwenhuizen, Tim Rietkerk, Michael de Roode, Michel Schouls, Marvin Sloos, Michael van Voorthuijzen en Elmer Weekhout zijn al zekerheidjes en met een aantal andere spelers wordt binnenkort gesproken of zijn de gesprekken gaande. Doelman Jeffrey Loozen komt over van FC Boshuizen. Richard Guffens (Noordwijk), Erik Lagas (vriendenteam) en Jeroen Peschier (RKAVV) vertrekken. De club wenst deze spelers succes bij hun nieuwe club.

Seven gifts artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten